Splošni pogoji uporabe spletnega portala elogistika.si

Spletni portal je za namen tega obvestila pojem, ki zajema vse spletne strani na naslovu www.elogistika.si in www.e-logistika.si

Vsebina spletnega portala
Vse vsebine, ki se nahajajo na spletnem portalu so informativnega značaja in služijo predvsem informiranju in ozaveščanju uporabnikov o pomembnosti logistike kot dejavnosti. elogistika.si  se obvezuje, da bo storila vse kar je v njeni moči, da bodo podatki na spletnem mestu resnični, zanesljivi in kakovostni. S tem pa ne odgovarja za morebitne tipkarske napake in za zamude ter pomanjkljivosti pri vnašanju  podatkov. 

Zaščita avtorskih pravic 
Ta spletni portal je last elogistika.si, zato je prepovedana kakršnakoli zloraba podatkov, slik, besedil in drugih podatkov, ki so del tega spletnega portala. Kopiranje, distribucija ali druga uporaba vseh zgoraj navedenih podatkov je dovoljena v dogovoru z Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.   .Tekstov in fotografij ,ki so posredovana iz strani uporabnikov ne vračamo.

Zaščita zasebnosti 
Ob prvem obisku spletnega portala, se na vaš računalnik shrani "piškotek", ki ga lahko tudi sami odstranite ali pa z ustreznimi nastavitvami tudi preprečite, da bi se shranil. Piškotki so majhne datoteke, ki skrbijo za boljšo komunikacijo z spletnim portalom in s pomočjo katerih denimo spletni portal lahko vodi vaše osebne nastavitve. Pomembno je vedeti, da preko teh datotek nikakor ne moremo priti do vaših osebnih podatkov ali podatkov, ki so na vašem računalniku,razen tistih, ki so javno dostopni (tip brskalnika, tip operacijskega sistema, itd.). Podatki, ki jih boste vpisali na spletni portal, so nam poslani preko spleta v nezaščiteni elektronski obliki, zato so lahko na razpolago tudi tretjim osebam. Zaradi varovanja Vaše identitete in zasebnosti ne vpisujte osebnih podatkov, za katere ne želite, da so razkriti. 

Zunanje povezave 
Del našega spletnega portala so tudi povezave na spletne strani, ki niso del tega spletnega portala. Za vsebino na teh straneh ne odgovarjamo. 

Sprememba pogojev 
elogistika.si si pridržuje pravico do spreminjanja splošnih pogojev brez predhodnega opozorila. Spremembe začnejo veljati takoj ko so objavljene. Zaradi teh pravic si ob vsakem obisku našega spletnega mesta pozorno preberite pravila uporabe in pogoje. 

Pristojno sodišče 
Za razlago in vsa pravna vprašanja v zvezi z uporabo materialov, ki so objavljeni na teh spletnih straneh se uporablja izključno slovensko pravo. Za zahtevke in spore v zvezi z uporabo omenjenih materialov je pristojno sodišče v Ljubljani. 

Z vstopom na spletno stran soglašate, da ste seznanjeni in se strinjate z vsemi zgoraj navedenimi pogoji. 

Prijeten ogled in soustvarjanje spletnega portala www.elogistika.si

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Bodi informiran

Ime:
e-mail: