Možnosti  za uporabnike portala elogistika.si

Portal je namenjen za domačo in poslovno uporabo,oboji uporabniki vabljeni k sodelovanju.

 

Dodaj internet stran

Če imate internetno  stran z vsebino,ki obravnava tematiko logistike in transporta  in imate interes,da je vaša internet stran dodana na elogistiko.si , pošljite e- naslov na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.ali izpolnite obrazec : dodaj spletno stran ,ki je v kategoriji  http://elogistika.si/povezave . Dovolj bo kratek opis in povezava  na stran. Po pregledu bo stran dodana na elogistika.si  vi pa boste na svoj e-naslov o tem obveščeni.

 

Uporaba bloga

Če želite opisati dogodek,objaviti fotografijo,videoposnetek,predstaviti dejavnost ,storitev s katero se ukvarjate , zanimiv izdelek ,spletno mesto in podobno lahko uporabite blog :http://elogistika.si/blog 

 

Objava novic  (brez povezav)

Če bi želeli objaviti  izobraževalni članek ali pa novico o dogodku v vašem podjetju ,ki bi zanimalo širšo javnost ga lahko pošljete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  ali sporočite RSS kanal in dovoljenje za objavo vaših novic.

 

Naročnina na novice

Občasno lahko na vaš e-naslov pošljemo novice,na le te pa se je potrebno naročiti na dnu stranihttp://elogistika.si/obvestila

 

 

Vsebine naj bodo vezane na dejavnosti logistike in transporta ter podpornih dejavnosti.Ostale bodo brisane. Poslanih člankov in fotografij ne vračamo.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn